Vill du blanda egen e-juice men inte vet riktigt vart du ska börja? Hos Snusfabriken.com letar vi ständigt efter sätt att förenkla och förklara på bästa sätt för våra kunder, här nedan är ett verktyg som hjälper dig att räkna ut både resultatet om du redan har ett recept på din e-vätska eller om du tänker prova på att blanda egen e-juice till din e-cigarett.

Resultat

0ml Volym

0/0 VG/PG%

0mg Nikotin

Olika typer av e-juice

E-Juice kan komma i olika format och i en uppsjö av smaker, dessa kan blandas och komponeras efter användarens egna preferenser.

Olika typer av e-juice:

Shortfill och longfill kommer allt som oftast helt utan nikotin, med utrymme kvar i flaskan och kan då användas som en nikotinfri produkt eller blandas tillsammans med Nicshot för att få den nikotinstyrkan som användaren avser.

Enkel guide för att tillsätta nikotin i shortfills och vape produkter

Att tillsätta nikotin i shortfills, longfills eller shake & vape-produkter är en smidig process som ger dig möjlighet att anpassa nikotinstyrkan efter dina preferenser. Följ dessa steg för en korrekt och säker tillsättning av nikotin.

Bestäm önskad nikotinstyrka: Innan du börjar, bestäm den önskade nikotinstyrkan genom att överväga antalet nikotinshottar du vill tillsätta. Du kan blanda nikotinshottar med nikotinfria shottar (basvätska) för att uppnå önskad styrka.

Kontrollera din e-juice kapacitet: Kolla upp hur mycket smakbas din e-juice innehåller och hur stor flaskan är. Till exempel, om du har en 100 ml shortfill i en 120 ml flaska, kommer du att ha 20 ml utrymme för nikotinshottar.

Tillsätt nikotinshottar med försiktighet: Använd en lämplig mängd nikotinshottar baserat på den önskade nikotinstyrkan och tillgängligt utrymme i flaskan. Se till att hälla shottarna direkt i shortfill-flaskan för en jämn blandning.

Skaka väl: Efter att ha tillsatt nikotinshottar, se till att stänga locket ordentligt och skaka flaskan noggrant. Det säkerställer en jämn och homogen blandning av nikotin i e-juicen.

Låt det mogna: Förbättra smaken genom att låta blandningen mogna en stund. Tiden kan variera beroende på dina preferenser.

Genom att följa dessa enkla steg kan du anpassa din e-juice med nikotin precis som du vill. Kom alltid ihåg att hantera nikotinprodukter med försiktighet och respektera eventuella varningar och riktlinjer från tillverkaren.

Att tänka på vid blandning av egen e-vätska

När du blandar din egen e-juice är det viktigt att du tänker på säkerheten, använd engångshandskar och skyddsglasögon vid hantering av nikotin-vätska. 

Vill du läsa om innehållet i e-vätskan och mer om engångsvape och podsystem så kan du göra det under detta avsnittet i kunskapsbanken.

Varukorg
Rulla till toppen