Kontakt

Innan du skickar ditt meddelande, titta gärna igenom vanliga frågor som du finner lite längre ner.

Våra generella telefontider:
Vardagar: 10.00 – 16.00
Telefon: 0470 – 122 70

Duderhof AB
Glasbruksvägen 52
361 94 Eriksmåla
Organisationsnummer: 556879-2450
VAT: SE556879245001

 

FAQ

 • Jag vill att paketet skickas till ett annat av DHL´s utlämningsställe, kan ni ordna det?
  När du har lagt till de produkter du vill beställa går du vidare till varukorgen(inte kassan). Där fyller du i postnummer och söker efter det DHL Servicepoint som finns i närheten av valt postnummer.
 • Jag vill spåra mitt paket men har inget kolliid, hur gör jag?
  Ladda hem appen “Mina Paket” till din telefon så kan du se samtliga försändelser där och vart dessa befinner sig i realtid.
 • Vill beställa tobaksfrön och odla en tobak för snus/rökning som smakar exakt som ett specifikt märke, vilka tobaksfrön ska jag välja och hur odlar jag?
  Det är tyvärr en omöjlighet att försöka odla och kopiera något annat märke. Odla istället och bli stolt över det du lyckas tillverka själv så har du kommit oerhört långt på vägen. Hur du odlar egen tobak finner du bäst i boken Eget Snus.
 • Vet att Svensk Tobakskemi har verksamhet i samma byggnad som ni, kan ni samfrakta min beställning?
  Vi får inte skicka varor tillsammans med Svensk Tobakskemi på grund av gällande tobakslagstiftning.
 • Kan jag komma och handla hos er på plats?
  Oftast går det bra och tiderna är vardagar 10:00 till 16:00. Vill du vara säker att vi har öppet, hör av dig via kontaktformuläret och boka en tid då det är fabriksförsäljning under ordinarie produktion som gäller. Vi tar betalt endast mot kort.
 • Mitt paket verkar ha kommit bort, hur gör vi nu?
  Ladda hem appen “Mina Paket” till din telefon så kan du följa paketet i realtid. Har paketet inte kommit fram efter sju dagar från att det skickades härifrån? Kontakta oss via kontaktformuläret ovan och ange även ditt ordernummer.