Om

Snus
Under 2000 startades tillverkningen av snussatser i Småland under varumärket Kungssnus. De första tobaksplantorna sattes i småländska marken redan 1999 vilken innebär flera års erfarenhet av tobak redan från frö till färdigt snus.
Kungssnus har framgångsrikt utvecklat innoativa lösningar och metoder för att göra snus hemma. Vilket annat märke av snussatser du innan provat på så är det med Kungssnus manual och tillverkningsmetod som ligger i grund. Men det finns bara att original som ständigt leder utvecklingen framåt dygnet runt.
Att tillverka snus är ett hantverk som vi stolt utvecklat med åren.


Privatägt företag

Duderhof AB , med varumärket KungsSnus®, är en privatägd företag. Vår affärsidé är att sälja snussatser via webbutik och återförsäljare.
Du är också välkommen in till vår nyöppnade butik och lounge i Småland. Hör av dig om du vill komma på en rundtur i fabriken eller bara komma över och ta en fika och snacka snus med oss. Telefonnummer: 0470 – 122 70 eller via vårt kontaktinformationen som finns på sidan.

Snusprodukter

Med våra produkter kan du blanda ditt snus själv
och därmed snusa för halva priset. Vi menar att snusa är det bästa sättet att sluta röka.
Under senaste åren har vi kunnat läsa artiklar i flera tidningar med undersökningar som
visar på att snus är det vanligaste hjälpmedlet om man vill sluta röka.

Manuellt arbete
Råvaror i våra produkter tas fram manuellt, i så många led som möjligt, utan inblandning av automatiserade maskiner. Tack vare detta har vi har full kontroll av råvaror i alla led.
Förpackningarna är kvalitetssäkrade genom hela tillverkningsprocessen.

Välkommen in till snusbutiken på webben.