Vi söker en medarbetare till Kungssnus

Vi söker en medarbetare till Kungssnus & Tobakskemi!


Ort:
Åfors
Anställningsform: Provanställning med sex månaders prövotid. Detta med avsikt att sedan leda vidare till en tillsvidareanställning.
Arbetstid: Heltid.
Tillträde till tjänst: Slutet av januari eller början av februari.

Jag brukar kortfattat säga att vi behöver en en lycklig handyman som är ansvarstagande, har sunt förnuft och har förmåga att samarbeta. Låt mig berätta mer.

Vad vi önskar av dig som söker. Datorkunskap, lite mer än grundkunskaper krävs och om inget annat så lär du dig.
Kunskap av Microsoft Office och Photoshop är meriterande. Att väl behärska det svenska språket i både tal och skrift på grund av kundkontakter.

Passa in i ett team av både män och kvinnor är en förutsättning.

Körkort för bil och truck är önskvärt, men inte ett måste.

Du är driftig, påhittig, noggrann, allsidig och ordningsam. Viktigt är att kunna jobba tillsammans i grupp, detta samtidigt som man skall kunna jobba självständigt. Personlig lämplighet värderar vi högre än godkänd högre utbildning. Högre utbildning kan givetvis vara meriterande då vi gärna varierar våra dagliga arbetsuppgifter och byter erfarenheter med varandra.

Frågar du mig så svarar jag att vi är ett väldigt skönt gäng arbetskamrater som känner oss trygga med varandra, trots våra personliga egenheter och skilda åsikter. Det hanterar vi genom öppenhet, humor, lyhördhet och respekt gentemot varandra och denna förmåga har även du. Man eller kvinna, spelar mindre roll, vi vill att rätt person skall stanna och inte försvinna.

Vi söker helt enkelt en kollega som står ut med oss och har en passion för yrket i fråga. Snusar du så är det givetvis bra. Bakar du eget snus? Perfekt. Men inget av detta är något krav, vi vill ha en kollega som brinner för sitt arbete och vill utveckla/utvecklas.

Arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket, vi packar ett par timmar, sen är det dags för andra uppgifter för att få allt i den dagliga verksamheten att fungera. Vi är inte stationerade till en och samma arbetsuppgift hela tiden, vi gör det som skall göras och vi delar upp allt. Du har stor vilja att variera arbetsuppgifter från att arbeta framför dator, dra på arbetskläderna för att smutsa ner fingrarna, dela med dig av idéer och genomföra projekt självständigt eller tillsammans.

Daglig verksamhet är bland annat orderhantering, packning av beställningar, ge support till kunder via e-post och telefon, produktion av snussatser och tillbehör, fakturering, uppdatera webbutik med innehåll, lägga in nya produkter, ta produktbilder, leta efter nya produkter och diskutera nya lösningar, idéer och vidare till genomförande av dessa.

Arbetstiderna är i regel normala, det vill säga 07.00 – 16.00.

Vi förespråkar ”Fria Arbetstider” som ger möjlighet att själv planera tider för heltidstjänst. Men för att få tillgång tillfria arbetstider krävs dock ett stort ansvarstagande med ärlig dialog med arbetskollegor sinsemellan, de dagliga rutinerna och det rent praktiska ska fungera. Bemästras detta så är fria arbetstider för heltidstjänst till förfogande.

Vår förväntning med fria arbetstider är att långsiktigt få oss alla att må och prestera bättre, lägre ohälsotal, en attraktivare arbetsplats och förbättrad livskvalitet.

Tycker du att detta låter genuint intressant så tveka inte med att höra av dig!

Dra iväg ett mail till [email protected] och berätta om dig själv, lämna dina personliga erfarenheter, och ett CV som överensstämmer med dig. Vi granskar alla inkomna ansökningar och gör det noggrant. Vill du skicka detta som brev är adressen:
Duderhof AB
Att: Aimo Pekkala
Glasbruksvägen 52
361 94 Eriksmåla

Senast 12/1 behöver vi få in din ansökan via e-post eller brev.