Snusträff | 26 Oktober 2024

248.00 kr

+ Fri frakt!

Vill du snacka gott om snus? Vill du få ett bättre snus till halva priset? Investera då i en helg i Kosta med oss som verkligen kan snus och som kan inspirera dig att göra eget snus från världens bästa varumärke.

Snus VM har arrangerats under ett flertal år och alla vinnande bidrag har mer eller mindre någon form av anknytning till våra snusträffar hos Snusfabriken.com

Dessutom vill vi fira in höstens ankomst ihop med så många hemmabagare som möjligt i form av en härlig Snusträff!

Här på Snusfabriken.com händer det mycket hela tiden som vi kommer visa upp för dig samtidigt som vi bakar snus ihop och har det riktigt trevligt.

Biljettköp är möjligt fram till 22 oktober klockan 08:00.
Priset är endast 248 kr. Det läggs till en småorderavgift på 37 kr i kassan och därav priset på 285 kr på produkten. Max ett köp per tillfälle, vill du köpa flera biljetter så gör du flera köp?

Orderbekräftelsen som du får i samband med köp är även din biljett. Skriv ut denna eller var vänlig och se till att kunna återge ditt ordernummer så sköter vi resten.

(1 kundrecension)

Gratis & supersnabb frakt!

  • Flera säkra betalningar som swish, faktura, kort, delbetalning med mera.
  • Frågor om produkten? Support från våra egna experter på hello@snusfabriken.com
  • Snabba dagliga leveranser med flera olika alternativ.
  • Frågor om produkten? Kontakta kundtjänst på hello@snusfabriken.com
  • 18 års gräns på alla köp med verifiering via Bank-Id.
Säkra betalningar med bland annat Swish och SVEA
  • Swish är ett enkelt och smidigt betalsätt online.
  • Med Svea Payments kan vi erbjuda flera olika betalsätt som faktura, delbetalning, kortbetalning och Swish.

Beskrivning

Snusträff hos Snusfabriken.com

Snusträff! Nu är det dags igen! I och med höstens snabba och kyliga antågande välkomnar vi er till ännu en härlig Snusträff här på Snusfabriken.com i Kosta den 26e oktober!
Är du nyfiken på att börja göra eget snus? Då är detta evenemanget för dig!

  • Lär dig baka och smaksätta ditt egna snus från grunden!
  • Bra samtal om gott snus och vad som gör ett snus bra!
  • Lär dig göra snus för halva priset!
  • Gott käk och ett besök på Kosta Bryggeri!

Känner du dig säker? Läs gärna om tidigare snusträff här som vi höll i maj 2024.

Detta är självaste essensen av vad en snusträff är. Här är alla välkomna, nyfikna som nybörjare, veteraner som vetgiriga! Investera i en helg mitt i snusriket Kosta, Småland.
Här kommer det finnas många erfarna snusbagare på plats som kan inspirera och lära ut hur du kan göra världens bästa snus som passar just för dig. Det brukar alltid bli ett bra surrande på folket och nya kunskaper delas hej vilt i en trivsam miljö.

Snusträffen pågår under lördagen den 26/10 och börjar klockan 10:00. Träffen avslutas sent under lördagskvällen/natten. För de som kommer långväga ifrån eller helt enkelt vill maxa umgänget så ses vi redan på fredagskvällen den 25/10 efter klockan 18:00. Som tradition bjudes det på hemlagad mat i form av gräddstuvade makaroner och stekt falukorv marinerad med mesquite och mycket trevligt umgänge.
För de som väljer att stanna över från lördag till söndag avslutar vi efter frukost söndag den 27/10 och när alla känner sig pigga för hemfärd.

(Medlemskap hos Kungssnus ingår under 25-27 oktober).

Försnack och planera samåkning kan du göra i vår Facebookgrupp och du hittar evenemanget här.

Snusträff – Program lördagen 26/10

  • 10:00 – Mackor och kaffe inleder dagen. Alla har möjlighet att mingla och smaka varandras snus.
  • 11:00 –  Besök på Kosta Bryggeri där vi får se en annan typ av hantverksproduktion i vår omnejd.
    Där får vi se destilleriet för gin-tillverkning och smaksättning av detta. Även deras ölbryggning av sorter som GW :s Pilsner och Kostas egna öl.
    Mer finns att läsa här: Kosta Bryggeri.
  • 12:00 – Lunch – Chiligryta på vildsvin. Lunch ingår. Har du behov av specialmeny på grund av allergi eller liknande, kontakta gärna Don Camillo Kosta.
  • 13:00 – Snusbak från grunden. Vi visar steg för steg hur man bakar en Kungssnus-sats.
  • 15:00 – Tobakstid – fråga expertisen om råd, diskutera tobak och smaksättning av snus.
  • 19:00 – Snusfest som pågår fram tills klockan blir mycket. Det kommer finnas kålsoppa med vitlöksbröd och crème fraiche. Även detta ingår i biljettpris.
    Övrigt tilltugg och alkoholfri dryck finns att köpa billigt hos oss. Betalning endast via Swish. Alternativt så får man ta med eget att äta och dricka.

I Snusfabrikens lokaler finns möjlighet till enklare övernattning för den som vill ta med sig något att ligga på, täcke och kudde. Det finns även plats för husvagn/buss vid fabriken med eluttag på plats helt kostnadsfritt. Alternativt finns det många olika boenden i det närliggande turistmeckat Kosta.
Du hittar de flesta ställen här: Övernattning Kosta, Wilmas B&B alternativt deras Facebooksida Wilma’s Bnb finns tillgängligt.

Snusträffen i grova drag

Vi mjukstartar dagen med fika och mingel samtidigt som möjligheten finns att här prova varandras hembakta snus. Strax efteråt gör vi en liten avstickare till Kosta Bryggeri för en besök i deras lokaler. När vi kommer tillbaka hinner klockan lagom slå över till lunch som består utav en chiligryta på vildsvin med passande tillbehör. Efter att vi hunnit äta oss mätta och glada så kommer vi enligt gammal hederlig vana visa hur man bakar snus från torrt tobakspulver till färdigt snus i tryckkokare. Du får chansen att se hur alla momenten går till och får tips, trix och så klart möjligheten att komma med frågor under hela snustillverkningen. Medan snuset sedan får puttra passar vi på att glida över till vår lilla tobakstid, det moment där de gamla rävarna är nybörjarna behjälpliga med all sin kunskap inom den ädla konsten att baka snus.
Du som är en mer erfaren hembagare av eget snus, ta gärna med dig med lite egentillverkat snus av olika sorter och berätta gärna för nybörjarna om alla din erfarenheter! Vi kommer att ställa fram allt från enkelt bakat snus till mer avancerat du får chansen att få känna testa på flera olika versioner.

Vi kommer också dyka ner i hur det fungerar med snuskryddning i vår kompletta kryddhörna!
Träffen avslutas sedan i Snusfabrikens lokaler med en middag och gemytlig stämning! Spelar du instrument så är du mer än välkommen att ta med valfritt plinkedon då det hör till våra snusträffar att det bjuds upp till spontan allsång framåt kvällen.

Vi ska ha en underbart trevlig heldag tillsammans där vi har chansen att träffa många likasinnade vänner och ni får möjligheten att träffa oss på Kungssnus!

För den som är sugen på en mindre tatuering som minne av Snusfabrikens höstträff 2024 så tar vår Henrik Jerner emot förbokningar på mail: henrik@snusfabriken.com

Var inte blyga med att samordna samåkning och övernattning då detta med all säkerhet kommer bli en lång dag.

Begränsat antal platser. Vill du vara säkrad en plats måste du ha en biljett.

Snusträffen äger rum den 26/10 från klockan 10:00 till sent. Den som vill är dock välkommen att komma redan på kvällen 25/10 och kan stanna till 27/10.

Enkla övernattningsplatser ordnar vi om du tar med något att ligga på, täcke och kudde. Alternativt boka boende på hotell, vandrarhem eller stuga i närliggande Kosta.


Navigatorn ställer du in på:
KungsSnus
Ekeberga 113
365 44 Kosta

Välkomna!
Aimo Pekkala

Ytterligare information

Vikt 0.01 kg
Välj alternativ

Lördag (ingen övernattning), Lördag till söndag (ingen övernattning), Lördag till söndag (med övernattning), Fredag till lördag (ingen övernattning), Fredag till lördag (med övernattning), Fredag till söndag (ingen övernattning), Fredag till söndag (med övernattning)

Recensioner (1)

1 recension av Snusträff | 26 Oktober 2024

  1. Christian (verifierad ägare)

    Mkt mkt trevlig upplevelse.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Frågor och svar

Q & A

Det finns inga frågor än

Ställ en fråga

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Tack för din fråga!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Fel

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Lägg till ett svar

Tack för ditt svar!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Fel

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Du kanske också gillar …

Varukorg
Rulla till toppen